fbpx

Canvas er ikke død.

Men i mange firmaer, store som små, er de sociale medier død rent salgsmæssigt. Det er ikke “social selling” at smide rabatter op på Facebook en gang i mellem. Det er ikke social selling at smide en konstant strøm af biler til salg, huse til salg eller andre nye varer i sit feed.

Hvad Social Selling så er – og hvordan du styrer Linkedin, Facebook, Twitter, Instagram, Podcasts, Blog og mange, mange andre digitale kanaler – det får du vores bud på her.

Leif Carlsen fra Social Selling Company og jeg giver dig vores histore. Vi fortæller hvordan vi selv har flyttet vores newbiz fra 100% canvas til Social Selling (og ganske lidt canvas).

Du kan høre om hvordan du kommer i gang. Hvordan du lægger en strategi, finder din salgstaktik og om hvilke medier der passer til dine kunder, dine produkter og din personlighed.

Du får også er vigtigt bud på, hvordan du kommer i gang selv om din ledelse ikke har erkendt at Social Selling er vejen frem. Når du hører argumenter som at “…Facebook er useriøst” eller “Man kan ikke bruge Twitter i vores virksomhed” – så leverer vi det tunge skyts, så du alligevel kan komme i gang.

Lyt med direkte her:

 

Lyt på din favoritkanal:

Facebook kommentarer