fbpx

Det var TV2 der sagde det. Jeg siger: Det er muligt. Der er nok noget om snakken. Det er irriterende og det kan koste dig penge.

Men! For der er altid et “men” i min verden:

Det kan du gøre noget ved. Fra i morgen…

Der er faktisk mange virksomheder der ikke nødvendigvis behøver at blive ramt markant af krisen. Det er de der tager action. De der styrer i stedet for at blive styret – og de der har klare mål for salget.

Bemærk: Jeg skrev “salget” – ikke “det som kunderne køber”.

Læs lige blogindlægget “Du skal styre” og tænk over om du har fat i markedet – eller om du flyder med som de fleste?

At flyde med er ikke det samme som at være doven – men det er lige så dumt!

Du skal nemlig ikke forveksle budgetter, forecasts og andre fine begreber med det reelt at være i kontrol. De fleste virksomheder kan snildt fortælle mig hvor de står – og hvor de vil hen.

De kan bare ikke fortælle mig hvad de lige nu er ved at gøre i salgsafdelingen for at nå deres mål. Det er fordi de har opgivet at styre – de flyder med, håber, tror og beder – men den slags gøres bedst i kirken.

Hvis DU vil styre mere – og være mere upåvirket af krisen end alle de andre – så kan du bare ringe. Så skal jeg fortælle dig et par sandheder.

Altså sandheder som udvikler dig – lidt ligesom da jeg sendte min gode, gamle ven Jacob over til www.status-kbh.dk for at gøre hans privatøkonomi bedre: De kaldte ham en idiot og han blev kunde!

Sådan er jeg også – for din virksomhed fortjener at blive styret af dig – ikke af krisen.

God fornøjelse!

Lyt på din favoritkanal:

Facebook kommentarer