fbpx

På det glimrende site www.takeoff.dk kan man i dag læse om fremgang i hotel-, restaurations- og rejsebranchen.

Det er godt at konstatere fremgang. Dels er det godt for en branche der slider for at levere resultater og dels er en øget møde- og hotelomsætning en sikker indikator for en samfund i vækst.

Jeg er dog umådeligt træt af at høre den samme “løsning” på branchens udfordringer, nemlig: Momsafløftning.

Det er på tide at alle – også HORESTA – indser (ikke accepterer) at vi er en socialistisk samfund. Lighed er nøglen. Det er derfor der er 180% skat på biler, 25% moms på det meste, over 60% topskat, 15% arveafgift (af beskattet indkomst) og elendige fradragsmuligheder for en række brancher.

Er HORESTA virkelig så selvfokuseret, at man ikke tænker, at andre er i samme situation? Spørg vognmanden, produktionsvirksomheden, bageren og mange andre. De kunne også klage – ja ligefrem jamre – over den latterlige beskatning og den lige så håbløse fradragspolitik…

…men det er ikke det der løser Danmarks problemer. Schweiz er et af verdens dyreste rejsemål. De ligger tæt på toppen i alle målinger – og de tjener penge. Masser af penge.

Mon begreber som flid, service, ydmyghed overfor kunder og gæster, kvalitet, systematik, prioritering etc. spiller en rolle?

Det tror jeg.

Kom nu! Mindre klynk – mere action!

Åh ja: Og mindre politisk bullshit – du er selv ansvarlig for din bundlinie. Ikke HORESTA, Christiansborg, TV2 Vejret eller vejarbejdet på Vestmotorvejen.

Tak.

Kilde: http://www.takeoff.dk/fremgang-pa-det-danske-modemarked/

Lyt på din favoritkanal:

Facebook kommentarer