fbpx

Det er ret enkelt (det er ikke det samme som nemt).

1. Læs denne artikel om forfærdelige telefonsælgere – og gør IKKE som dem.

2. Fortæl hvad du hedder: “Goddag – mit navn er Frederik Håkansson” – Og hold kæft = Lad modtager fange dit navn – og giv ham tid til at svare.

3. Fortæl derefter hvor du ringer fra: “Jeg ringer fra firmaet Sellmore – vi arbejder med at optimere salget i bla. din branche” = skab interesse og fasthold.

4. Fortæl præcist hvad du vil: “Jeg ringer fordi jeg tænker, at vi kan optimere jeres blah-blah.” = relater til modtager og tydeliggør evt. udbytte.

Mange sælgere er for aggressive. Lad være med at falde i den grøft. Der er (stadig regerings- og finanskrise, scusi Helle T.) og markedet er lidt ophedet fornemmer jeg.

Være hellere lidt aggressivt tilbagelænet og afvent. Lad modtager slappe af – og foreslå evt. et møde om laaang tid.

Sig fx.: “Hvis du kan se en ide i at få optimeret jeres xyz, så kunne vi måske tage en kop kaffe sammen en dag…” og se hvad der sker.

Nærmer modtager sig, fx. med et: “Tjoaeh…” så sig fx. – efter en pause: “Jeg ved jo ikke om det er noget for jer – men mine kunder plejer at kunne se en stigning i antallet af hits på hjemmesiden…” og så venter du et sekund, før du eksempelvis siger:

“Skulle jeg ikke kigge ind, en dag jeg alligevel er i Nyborg?”

“Jo… det kan du godt…”

“OK – jeg har min kalender her, led mig lige se…”

Du kan også lytte til denne podcast – eller tilmelde dig på iTunes.

God salgnøjelse.

Lyt på din favoritkanal:

Facebook kommentarer