Du ved godt hvornår du fik formuleret dig skarpt – og hvornår du skulle have holdt kæft, ikke?

Du ved sikkert også, at noget af det du gør med garanti fremkalder en bestemt reaktion hos de fleste.

Ved du også, at meget af det du siger og gør er ubevidst? Altså: Du siger det, men tænker først bagefter over om det nu var det optimale?

Se en video om hvad Transaktionsanalyse kan gøre for dig.

Hvis du kender og bruger begrebet Transaktionsanalyse, så ved du hvor jeg vil hen. Så ved du, at der findes fem kommunikationsformer. De to er dominerende. De to er underkastende. Den ene er i midten.

Du kommunikerer stensikkert godt. Og du er sikkert ret selvkørende – dvs. at du ikke tænker over alt hvad du siger. Du siger det bare, og det virker. Ligesom din vejrtrækning – den kører ubevidst.

Problemet er bare, at bevidsthed er bedre end at være ubevidst. For når du tænker, kan du regne frem. Du kan, ligesom en skakspiller, forudsige modtagerens næste træk. Det er vildt effektivt når du har med kunder at gøre – så derfor vil jeg anbefale dig at høre denne podcast om hvordan sælgeren bliver endnu bedre til at kommunikere ved hjælpe af Transaktionsanalyse.

Du bør også læse denne artikel fra Linkedin – den gennemgår nemlig Transaktionsanalyse – og den lærer dig hvordan du kan bruge det i hverdagen.

 
God fornøjelse 🙂

Lyt på din favoritkanal:

Facebook kommentarer
Gratis e-bog om møde-booking

Gratis e-bog om møde-booking

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få en gratis e-bog om mødebooking.

 

Du får også en gang imellem et nyhedsbrev med gode tips og tricks til at forbedre dit salg i din virksomhed.

Tak for din tilmelding. Kig i din indbakke for mere information og din gratis e-bog!