fbpx

Mens vi igen må læse om den tilfældige service vi udsætter vores turister for, så synes jeg du skal have denne inspiration direkte fra hverdagens service-helte i Lyngby nord for København. Jeg ved godt at eksemplerne er fra detail-branchen og ikke fra turistindustrien, men det helt ligegyldigt…

…for alle kan kopiere nedenstående fede oplevelser, både SAS, taxichauffører, buschauffører, kontrollører, pas-politi og toldere, så læs teaseren herunder – eller fortsæt allerede nu direkte til min blog på Amino.dk hvor der er guld at hente.

Screen Shot 2014-09-29 at 19.50.39

Der er snart 20.000 læsere og mere end 1.500 likes – så sæt fem minutter af og nyd de fede oplevelser:

“Jeg gik ud af butikken med varer for langt mere end jeg havde regnet med. For at være helt præcis steg hans basketsize (omsætningen) fra DKK 20,00 til DKK 650,00 – altså mere end en 30-dobling…”

Vil du læse videre? Tryk her og læs HELE blogindlægget på Amino

Tilmeld dig mit nyhedsbrev der gør dig til en endnu bedre sælger. KLIK HER

 

Lyt på din favoritkanal:

Facebook kommentarer