fbpx

SÆLGER TV LIVE


Live Sælger TV

Den moderne sælger bruger ikke kun kold canvas og “hard selling” i jagten på at nå budgettet. Nej, han eller hun ved godt, at den moderne sælger kombinere de klassiske salgsdyder med digitale salgsindsatser så som social selling.

Og denne præmis er netop omdrejningspunktet for Sælger TV Live, som bygger videre på det som Sælger TV er kendt for på YouTube, nemlig konkret inspiration, viden og indsigt i forhold til, hvordan du kan arbejde med klassisk salg og social selling.

Under Sælger TV Live udsendelserne taler Mr. Classic Sales a.k.a. Leon Birdi og Mr. Social Selling a.k.a. Leif Carlsen om typiske udfordringer som sælgere møder i deres hverdag.

Og da det foregår live, får du mulighed for at deltage ved at du kan stille spørgsmål undervejs. På den måde kan du være med til at sætte præg på udsendelsen samtidigt med at du forhåbentligt får svar på dit spørgsmål 😉

Sælger TV Live sendeplan

Mandag, den 25. maj kl. 10.00: Sådan arbejder du med Y-modellen.
Mandag, den 8. juni kl. 13.00: 3 ting som gør dig til en bedre sælger.
Mandag, den 20. juli kl. 10.00: Sådan optimerer du din leadkonvertering
Mandag, den 17. august kl. 10.00: Sådan undgår du at tale om rabatter med kunderne.
Mandag, den 28. september kl. 10.00: Sådan laver du tilbud, der sælger.
Mandag, den 26. oktober kl. 10.00: TBA.
Mandag, den 4. december kl. 10.00: TBA.

Hvornår sender I??

Sælger TV Live sender månedligt.

Varigheden er sat til 60 minutter.

Der er afsat masser af tid undervejs til at svare på spørgsmål fra deltagerne.

Koster det noget at deltage?
Det koster ikke noget at deltage, men det kræver tilmelding, da der er et begrænset antal pladser.

Bliver du forhindret i at deltage, skal vi bede dig om at melde fra via den tilmeldingsmail, som du fik tilsendt således, at din plads kan gå videre til en anden.

Hvordan tilmelder du dig?
Du kan tilmelde dig udsendelsen ved at udfylde nedenstående tilmeldingsformular.

Dine værter

Leif Carlsen er social selling og LinkedIn ekspert, og lever og ånder for at hjælpe virksomheder og individer med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende de sociale medier forretningsmæssigt. Han er en passioneret foredragsholder og dygtig formidler af social selling budskaber, uanset om det drejer sig om facilitering af kurser, workshops eller en-til-en sparring. Leif er også vært på Social Selling Radio, som er Danmarks første podcast med social selling metodikken som omdrejningspunkt og et særligt fokus på LinkedIn.

Du kan læse mere om Leif ved at klikke her.

Leon Birdi, som ofte omtales som “Mr. Classic Sales”, er anerkendt som én af Danmarks absolut dygtigste undervisere inden for klassisk salg og forretningsudvikling. Han er uddannet fra konsulentfirmaet Cultivator og har fået sine erfaringer hos blandt andre Avis Biludlejning og en række it-virksomheder. Leon dyrker i høj grad princippet om “Fail fast, learn fast” ud fra en tankegang om, at det gælder om at få eksekveret i hverdagen på den indlærte salgstræning, for derigennem at finde ud af hvad der virker ude hos den enkelte kunde.

Du kan læse mere om Leon via hans LinkedIn profil.

Share This