fbpx

Millionsalg med Podcast – Hvordan

leon birdi podcast

Jeg hjælper rådgivere til at få flere kunder – uden at sælge – via podcast.

Som rådgiver lever du af at sælge din viden – ligesom jeg gør. Det kan være, at du er coach, advokat eller finansiel rådgiver. Det kan være, at du har private kunder – eller businesskunder. Uanset hvilken rådgivning du sælger – og til hvem du sælger – så vil jeg gerne inspirere dig til at få flere kunder – med din egen podcast.

Jeg har selv gjort det – og det er både sjovt og effektivt.

Så i stedet for at bakse med dyre reklamer, der aldrig perfomer som vi forventer det, så kan du med en minimal indsats faktisk starte din egen podcast indenfor det område du er ekspert i.

Vil du vide mere? Så lad os tage den der uforpligtende snak, du ved 🙂 Klik på den grønne boks og book direkte i min kalender.

Det er egentlig ikke så kompliceret: Når du taler om dit speciale, så tiltrækker du lyttere som har samme interesse som dig. Forskellen er blot, at du er ekspert og at lytteren har brug for din viden. Du giver, lytteren tager imod.

Når lytteren har fået værdi fra dig, fx fordi du har belyst et emne, som lytteren har interesse i, så sker der en af tre ting:

  1. Lytteren fortsætter med at lytte, fordi emnet er interessant.
  2. Lytteren bruger den viden du kommer med og får afhjulpet et problem.
  3. Lytteren tænker: Jeg har brug for mere hjælp…

Hvad sker der så?

Så kigger lytteren på din hjemmeside, din Facebookside eller din Instagramprofil.

Så kontakter lytteren dig, for at høre, om du kan hjælpe.

Og så får du en kunde – helt uden at sælge.

Virker det?

Ja! Jeg har haft en helt enkel podcast om salg – fordi det er mit speciale. De åbnede jeg rigtigt op for i 2016 og siden har jeg fået ordrer for mange millioner kroner. Ikke fordi jeg er billigst. Men fordi jeg tilfører mine lyttere værdi. Så bliver de glade, de bruger mine tips og de får gode resultater.

Når de så ikke selv kan – eller vil – så udfylder de min kontaktform på min hjemmeside. Den ser således ud:

CTA

…og så ringer jeg dem op – hurtigt.

Jeg hører om deres behov – og vi taler sammen om, hvordan jeg evt. vil kunne hjælpe kunden.

Ni ud af ti gange får jeg en ny kunde ud af den snak…

Kan alle gøre det?

Ja, alle som sælger deres viden. Altså hvis du er rådgiver, coach, træner, specialist, ekspert. Hvis du træner ledere, arbejder med teambuilding, er psykolog, arbejder som familierådgiver, revisor eller advokat.

Hvis du lever af at videreformidle din viden overfor firmaer, familier eller enkeltpersoner, så skal du overveje at podcaste.

Jeg kalder det: At sælge uden at sælge – fordi du ikke banker på døren. Du sender ikke mail, breve eller sætter snubletråde op. Du øser struktureret og intelligent ud af din viden – og så får du tusinder af lyttere med tiden.

Du får en relation med dem. Til at begynde med er relationen envejs, fra lytteren til dig. Senere vil du opleve, at nogle af dine lyttere deler din podcast og sender dig mails.

Endelig vil du opleve, at et par lyttere kontakter dig. Det lyder ikke af meget, men du skal heller ikke bruge så mange.

Hvordan ser økonomien ud?

Jeg plejer at sige: Få 1-2 kunder om måneden – når først din podcast er oppe at køre.

En kunde er typisk 10.000, 20.000 eller 30.000 værd i omsætning.

Det svarer til 10-15 timers psykologisk rådgivning eller

5-10 timers advokatbistand eller

En kursusdag eller

Et foredrag

Så økonomien er interessant – meget interessant.

Vil du vide mere? Så lad os tage den der uforpligtende snak, du ved 🙂 Klik på den grønne boks og book direkte i min kalender.

…eller start med at se min gratis træningsvideo lige her

 

 

Share This