fbpx

Online Træning

 

Har du brug for effektiv og personlig sparring om dit salgsarbejde?

Så book en time eller en dag online salgstræning – eller hvad der passer dig. Jeg tager 100% udgangspunkt i dig, din situation, dine produkter og din virksomhed. Du får altså en målrettet og præcist doseret sparring – og du skal ikke bruge tid på transport, frokostbuffet eller emner som ikke er vigtige for dig.

     to timers salgstræning online

Det kan jeg gøre for dit salg

Jeg kan booste dit salg på mange fronter. Her er en oversigt over de emner, som de fleste kunder efterspørger:

Mødebooking, social selling, mersalg, gensalg, SPIN Selling, BALA, mødets faser, åbne og lukkede spørgsmål, planlægning af salget, overblik over kundens købscenter, konvertering af leads, svartider og screening af kunder.

Jeg hjælper dig ikke kun med at tiltrække nye kunder – for en vigtig del af salget er at fastholde og udvikle samarbejdet med kunderne. Det betyder at du også kan få sparring der hjælper dig til at:

Yde den bedste kundeservice, forebygge og behandle klager, følge op på kunder, styrke relationen til kunden og kommunikere mere effektivt, for at få kunderne til at opleve den bedst mulige service.

Ikke overbevist om online salgstræning?

Det er helt ok – ring mig op på 26716730 eller send en mail til leon@birdi.dk – så kan du vurdere, om jeg kan hjælpe dig. Det er gratis og uforpligtende.

Her er 35 korte videoer som helt uden filter viser hvordan jeg ser på det at sælge. Kig med her på siden eller på Youtube.

Klar til at booste dit salg?

Vælg den pakke online salgstræning der passer dig bedst ovenfor – eller kontakt mig direkte på leon@birdi.dk for at høre mere. Du kan også ringe direkte til mig på telefon +45 26 71 67 30 og få en snak om dine muligheder.

Hvordan virker online salgstræning?

Til forskel fra et online kursus, er online træning i salg målrettet dig. Kurset kan vare en time eller flere dage afhængig af hvor mange emner vi skal træne. Jeg anbefaler at hvert modul har en varighed på en til to timer. Booker du fx fire timer, bør de gennemføres som to gange to timer. Det giver den bedste effekt, fordi du har mulighed for at træne mellem modulerne – og fordi det er svært at bevare koncentrationen i længere tid via Zoom, Teams eller Skype.

Mellem modulerne aftaler vi typisk de områder du skal øve. På næste modul følger vi op. På den måde kommer du et vigtigt skridt videre for hvert modul.

De temaer som mine kunder typisk øver mellem modulerne er: Lukketeknik, spørgeteknik, brugen af BALA og SPIN Selling, indvendingsbehandling, at undgå at tale pris, forhandling, at sælge uden tilbud osv.

Ud over den direkte kontakt på fx Zoom eller Teams, får du naturligvis adgang til det uddannelsemateriale jeg har udarbejdet gennem de seneste mange år, så du er aldrig alene med dine salgsopgaver.

Jamen jeg ved ikke hvor mange timer jeg har brug for…

Det kan også være svært at afgøre – men ring mig op på 26716730 – så taler vi om det…

Share This