Salesbooster Online Kursus

Kender du det?

  • Du ligger solidt på index 85 - hvert eneste år
  • Dit salgsmål virker uoverskueligt, og du mangler struktur
  • Dine salgsmøder bliver ikke rigtig konstruktive
  • Mødebookingen hænger dig ud af halsen
  • Din kunde spørger “Hvad koster det?” som det første i samtalen

Hvis du gør, så er du en helt normal sælger. 

Jeg kan gøre dig bedre.

Online kursus

Bliv bedre med Salesbooster

Jeg har udviklet det omfangsrige salgskursus Salesbooster for at give dig et effektivt værktøj til at sikre, at du bliver den bedste sælger, du kan blive. For selvom mange tror det, så er salg ikke en videnskab. Salg er en logisk rækkefølge af hændelser, og du har mulighed for at styre størstedelen af dem.
Det kræver bare de rigtige værktøjer.

Det her lærer du

Salesbooster består af 9 hovedmoduler, der vil give dig effektive værktøjer til at:

Håndtere og overskue dit salgsbudget
Sælge med value proposition
Blive bedre til mødebooking
Skaffe nye leads via social selling
Finde og håndtere inbound salg
Optimere dine salgsmøder med kunder
Gøre dig skarpere i tilbudsfasen
Klæde dig på, når der skal forhandles pris
Øge din mersalgs- og gensalgsrate

Og da du kan downloade hele materialet på din mobil, tablet eller computer, kan du lære, når det passer dig. Hvad enten du er på vej på arbejde, slapper af i sofaen eller sidder på kontoret.

- Hvorfor du skal droppe tilbuddene
Der er selvfølgelig nogle kunder, der skal have et tilbud før, at de kan beslutte sig. Men der er faktisk rigtig mange, der ikke skal! Og netop derfor skal du lære at lukke salget uden at skrive tilbud. Jeg lærer dig, hvordan du gør - både så du sparer tid på salgsarbejdet og sælger mere. 

- At få 100% styr på salgsmødet
Salgsmøder kan være en svær størrelse. For du ved aldrig med sikkerhed, hvad kunden vil spørge om. Og det er aldrig rart at sidde og virke uforberedt. Det er også grunden til, hvorfor salgsmøder kan gøre mange sælgere utrygge. Men sådan behøver det ikke at være. Med Salesbooster lærer du at planlægge og styre salgsmødet, så dialogen drejer sig om værdi for kunden og ikke pris og rabat. 

Start i dag

Sælg mere fra i morgen af

Kurset er ingen mirakelkur. Alligevel indeholder det nogle værktøjer, der bl.a.vil betyde, at du vil sælge mere allerede fra i morgen af. Du vil fx lære:

- Hvorfor du skal reagere hurtigt på nye leads
Ved du egentlig, hvor meget omsætning den gennemsnitlige sælger mister, fordi han er for længe om at ringe retur? Det ved jeg - og jeg vil lære dig at reagere lynhurtigt og effektivt på de leads, du modtager. Og dét alene vil øge dit salg med det samme.

Jeg troede, at jeg var en god sælger. Men jeg vidste at jeg kunne optimere noget… Så med Salesbooster’s Online Kursus har vi fået flere møder - og vi er blevet endnu bedre til at  lukke nye kunder. Det bedste jeg har lært er strukturen og de små tips der gør, at kunden ser mere på værdi end på pris. Tak til Leon!

Christian Brauner, Founder & CEO

Salesbooster online salgskursus har været noget af en øjenåbner for os. Ligesom vi gik og troede, at det med salg da selvfølgelig lå på rygmarven, blev vi klogere. Salgsbooster online salgskursus har både givet os ny viden og genoplivet hvor godt, det kan være, at arbejde struktureret med sit salg og have styr på sine budgetter. Salgsbooster er også genialt til mindre virksomheder som vores, hvor tiden til at hive hele dage ud af kalenderen til at tage på kursus er begrænset.

Christian Nygaard, Direktør

Hvis du leder efter en der kan sætte salg på formel, så kan jeg varmt anbefale Leon. Vi bruger Leons online kursus til løbende at udfordre vores salgsproces og resultatet er tydeligt – langt flere nye kundemøder og dermed flere ordrer.

Nils Mandrup, Founder & CEO

Bliv en moderne
sælger 👨💼

Meget er forandret siden jeg startede som sælger i 1988. Der var sælgerens vigtigste værktøj telefonen. 

I dag skal kommunikationen være meget bredere.

En moderne sælger skal både være synlig på sociale medier, have et klart overblik over, hvor kunden er i købsprocessen og være indstillet på, at kunden skal påvirkes mange gange, over længere tid og via flere led i købsprocessen. 

Det skal den moderne sælger gøre ved at kombinere den analoge dialog med den digitale. Den moderne sælger skal også kunne være både afventende og pågående alt afhængig af, hvor kunden befinder sig i købsprocessen. Og så skal den moderne sælger kunne prioritere sin tid korrekt - og turde reagere hurtigt og effektivt på kundeleads, når de kommer. 

Jeg lærer dig at blive en moderne sælger.


Få adgang nu
Indholdet

9 moduler

Salesbooster vil tage dig gennem følgende moduler:

Introduktion
Modul 1 - Styr på salgsbudgettet
Modul 2 - Sælg med value proposition
Modul 3 - Mødebooking
Modul 4 - Social Selling
Modul 5 - Inbound salg
Modul 6 - Salgsmødet
Modul 7 - Tilbudsfasen
Modul 8 - Prisforhandling
Modul 9 - Mersalg og gensalg

9
Hovedmoduler
90+
Underkategorier

Kurset er for dig, der…

… stræber efter at blive en bedre sælger på B2B-markedet. Du er måske ny sælger og skal have de grundlæggende værktøjer på plads til at komme godt fra start i din karriere. Måske er du en øvet sælger, der ønsker hjælp til at strukturere dit salgsarbejde endnu mere og få nogle opdaterede værktøjer til at optimere dine salgsstrategier. Eller også er du måske ingeniør eller selvstændig, der har fuldstændig styr på dit produkt, men som ikke har den store erfaring med, hvordan du sælger det.

Det siger de, der allerede har taget kurset

“Jeg troede, at jeg var en god sælger. Men jeg vidste at jeg kunne optimere noget… Så med Salesbooster’s online kursus har vi fået flere møder - og vi er blevet endnu bedre til at  lukke nye kunder.”
Christian Brauner, Founder & CEO
Servicelovers
“Salesbooster har været noget af en øjenåbner for os. Ligesom vi gik og troede, at det med salg da selvfølgelig lå på rygmarven, blev vi klogere.”
Christian Nygaard, Direktør
Grape Design
“Hvis du leder efter en der kan sætte salg på formel, så kan jeg varmt anbefale Leon. Vi bruger Leons online kursus til løbende at udfordre vores salgsproces og resultatet er tydeligt – langt flere nye kundemøder og dermed flere ordrer.”
Nils Mandrup, Founder & CEO
Integrator
Om underviseren

Leon Birdi

Jeg har været sælger siden 1988, hvor jeg blev ansat som sælger i et IT-firma. Og jeg kunne intet i starten. Jeg begik en masse fejl. Brugte for lidt tid på selve salget, og talte for meget i stedet. Og så var jeg bange for at tale pris med kunden. Senere blev jeg uddannet fra konsulentfirmaet Cultivator, hvor jeg lærte alt om at strukturere og udvikle salgsarbejdet.

Siden da har jeg arbejdet med salg, salgsundervisning og forretningsudvikling for bl.a. Atea, Legoland, Carlsberg, Finansministeriet, Arp-Hansen Hotel Group og andre handelsvirksomheder.

Her har jeg udviklet og forfinet mine salgsværktøjer. Og det er netop de værktøjer, som jeg selv bruger hver dag, som jeg nu vil lære dig. Jeg ved derfor, at de virker. Hvis du ikke er enig, når du har bestået kurset, så får du dine penge igen - uden diskussion.

Pris

Få adgang til Salesbooster for kun 3900,-

Få adgang til kurset nu
Det inkluderer bl.a. værktøjer til at;
Nedbryde dit salgsbudget i overkommelige bidder
Lægge en skudsikker plan til at nå dit salgsmål
Få de første 1000 relevante connections på Linkedin
Skrive og dele indhold, der gør dig attraktiv for dine kunder
Booke møder med leads, der henvender sig
Sælge på din første kontakt med kunden
Skrive det perfekte og mest effektive tilbud
Undgå at tale pris for tidligt