Videoer med Leon Birdi

Hvis du vil sælge mere og canvasse mindre...

..så er du kommet det rette sted hen. Hør min hurtige video fra min tur gennem Lyngby - og lad dig inspirere til at flytte dele af dit newbiz arbejde fra telefoncanvas til Social Selling.

Spring tilbudsfasen over!

Mange sælgere spænder ben for sig selv. Gør du også? Når du sidder i et salgsmøde, er det ikke altid klogt eller fornuftigt at sende et tilbud. I mange tilfælde kan du nemlig afslutte handlen med det samme - og det sparer dig for en lang tilbudsfase med opfølgning og spildtid. Her får du mine tips - som jeg naturligvis selv bruger.

Lær at sælge ved at kopiere Donald Trump - delvist...

Ham Trump med det underlige hår, de mærkelige holdninger til muslimer, mexicanere og kvinder - ham kan vi faktisk lære noget af. Jeg forholder mig ikke til indholdet i hans kommunikation - men til måden han kommunikerer på. Lær af ham her.

Mersalg. Så meget betyder 2% mere omsætning for din bundlinie

Mersalg er en gammel traver - men det er altid relevant at overveje hvordan en lille omsætningsvækst kan booste bundlinien. Se med og få inspiration, motivation og konkrete tips 🙂

Krydssalg er genialt! Men har du styr på det?

Vi taler meget om mersalg. Men begrebet krydssalg er faktisk mindst ligeså interessant. Se med her og få konkrete ideer til hvordan du selv kan øge virksomhedens omsætning - ved blot at huske et par gode spørgsmål...

Når salgsledelse ikke virker

De fleste salgschefer ved godt at sælgerne hverken er dovne eller dumme. På den anden side er der desværre er der mange situationer hvor tiltroen til sælgerne er for stor. Det sker fx når lederen beder om ny eller justeret adfærd. Sælgerne ved godt hvad de skal. De ved sikkert også hvor ofte de skal gøre det.

Har du styr på kunderejsen?

Det der med at booste din service behøver ikke at være så svært. Om du kalder det "at have styr på kunderejsen" eller "customer journey management" er ikke så vigtigt. Det vigtige er, at gøre det rette på det rigtige tidspunkt. Her får du et banalt men effektfuldt eksempel fra min hverdag + et par tips til hvad du selv kan gøre i din virksomhed.

Hvordan booker man møder i disse tider?

Det er ikke nemt med canvas - altså mødebooking. Det har det nu aldrig været - men der er sket noget i de seneste år... Google er nemlig blevet hvermands eje og det medfører at kunder i høj grad googler når de vil købe. Det medfører så igen, at de ikke er så interesseret i uopfordrede henvendelser fra sælgeren.

Mersalg - en case fra en ny kunde

Du sælger for 100 kroner. Hvad sker der hvis du i stedet kan sælge for fx 103 kroner? Hvad sker der med de tre kroner, når de rammer bundlinien? Og hvordan gør man? I denne video, hvor jeg roder rundt i matematikken (!) får du et par konkrete tips til dit eget mersalg...

Sælg - også når du holder ferie

Det er et evigt dilemma. Jeg vil gerne tjene penge - men jeg vil også holde ferie, ligge på stranden og hygge mig med familien. Løsningen er ret enkel: Du skal have en "content- plan" og det er nemmere end det lyder. Se med her og få inspiration til at sælge via blog, podcast og video.

Derfor skal du blogge...

Jeg har blogget i masser af år. Det koster intet - jeg kan genbruge mit indhold i nyhedsbreve og her på Youtube. Til gengæld får jeg mange kunder, fordi de åbenbart kan lide det de ser. Få lidt inspiration til at komme i gang med din egen ekspertblog.

Sådan kommunikerer du værdi når du sælger...

Scandlines er et dejligt firma. De bringer dig og mig sikkert til udlandet - men deres seneste "Hybridfærge reklame" er ikke skarp. Det kan du lære noget af lige her.

Amino Kundeklager Juni 2016

Sådan tackler du klager - før, under og efter... Denne video er lavet specielt til mine læsere på amino.dk - men andre er meget velkomne til at se med

Sådan holder ejendomsmægleren konkurrenterne væk

Der er mange der gerne vil have en del af din forretning. Som Uber der banker på Taxi's dør, er der opkomlinge, amatører, professionelle og mange andre, der udfordrer ejendomsmægleren anno 2016.

Social Selling Company + Leon Birdi: Vi taler om salg og social selling

Velkommen til vidcast #1 om salg og social selling.

Du er i selskab med Leon Birdi, http://www.birdi.dk og Leif Carlsen, http://www.socialsellingcompany.dk

LEON BIRDI ONLINE SALGSKURSUS - TEASER

Se en kort teaser fra mit kommende, on-line sagskursus.

Davids Faxe Kondi fra Statoil - god service!

David Birdi vinder Faxe Kondi fra Statoil. Du kan læse mit blogindlæg om den gode service her: http://www.amino.dk/blogs/leonbirdi/archive/2015/07/06/s-229-nemt-er-det-at-vende-et-lille-problem-til-en-sejr.aspx

Mødebooking. Et kursusmodul fra Leon Birdi's on-line salgskursus

Se et par minutters kursusintro fra min kursusrække om opsøgende salg. Kommer til efteråret 2015. Læs mere på leonbirdi.usefedora.com

Videoer fra Sælger.TV

Sælger TV er en ny kanal for dig der arbejder med salg – eller som gerne vil være sælger.

Se med her: https://sælger.tv

Kort introduktion til Sælger TV

Sælger TV er en ny kanal for dig der arbejder med salg - eller som gerne vil være sælger. Du får ny udsendelse hver søndag, så du er klar til næste uges salgsarbejde.

Udsendelse 1: Introduktion til Y-modellen (pilot)

I denne første udsendelse taler vi om hvad social selling og klassisk salg kan gøre for dig som sælger. Du kan høre om forskelle, fordele og ulemper - og du får inspiration til at balancere dit eget salgsarbejde mellem de to discipliner.

Udsendelse 2: Spilder du også 95 % af dine emner?

I udsendelse nr. 2 kan du bl.a. høre om hvorfor telefoncanvas ikke er spild af tid - selv om du måske oplever at 95 % af dine samtaler ikke fører til et møde. Den gode nyhed er nemlig, at du kan kombinere analog og digital kommunikation - så du får meget mere ud af dine kolde leads.

Udsendelse 3: Kan du som sælger lære noget af politikere?

Kan du som sælger lære noget af politikere? Måske er det ikke lige hos politikere at du søger inspiration til at blive en endnu bedre sælger. Men måske er der rent faktisk noget at lære alligevel.

Udsendelse 4: Sådan kommer du i gang med CRM

I denne søndagsudsendelse giver vi dig et par tips til at komme godt i gang med CRM. Mange sælgere har dårlige erfaringer med CRM - men det er et uundværligt værktøj - og det sparer dig for tid, ærgrelser og missede ordrer.

Udsendelse 5: Gensalg og fastholdelse

I denne uges udsendelse lærer du at gensælge. Det er jo glimrende at have styr på at jagte nye kunder, men ofte er det at sælge igen til gamle kunder en overset opgave.

Udsendelse 6: Stop med at være en idiot, telefonsælger

I dagens udsendelse får du tips til IKKE at være den irriterende telefonsælger. DR har for nyligt gennemført en undersøgelse, der desværre viser at for mange oplever sælgere, der ligefrem lyver, glemmer fakta og pynter på virkeligheden.

Udsendelse 7: Skal jeg vælge kvalitet eller kvantitet når jeg sælger?

Som sælger skal du hele tiden prioritere: Skal jeg ringe til flere kunder - eller holde fast i dem jeg allerede har? Skal jeg sende 20 tilbud og kun følge op på de 5 - eller skal jeg sende 10 og følge dem til dørs?

Udsendelse 8 - Det kan du lære af at arbejde asynkront med salg

I dagens udsendelse indfører vi to nye begreber: Synkrone og asynkrone salgsindsatser. Vi taler om fordele og ulemper ved begge - og om hvordan du kan spare dyrebar tid ved at arbejde mere asynkront.

Hotelbooster videoer

Introduktion til Hotelboosters nyeste videoer...

I denne korte video får du en hurtig introduktion til alle de nye Hotelboostervideoer.

Hotelbooster - Til Ledelsen

Denne korte video er egentlig til lederne - men du må gerne kigge med.

Hotelbooster - Mersalg

Inden vi går i gang med de praktiske tips til mere salg og bedre gæsteoplevelser, så lad mig lige sige et par ord om mersalg. Om hvad det er og ikke er.

Hotelbooster - Salg og booking

Der sker en del vigtige ting før du ser gæsten. I hele bookingfasen forhandler kunden med dig om deres ønsker, priser og betingelser.

Hotelbooster - Ankomst

Så er vi i gang! Gæsten er på vej og der er masser at overvejelser at gøre. Skal vi blive siddende på vores flade og afvente at gæsten dukker op?

Hotelbooster - Receptionen

Receptionen er det synlige nervecenter på hotellet. Det er den første afdeling gæsterne møder, det er her de kommer når de skal have hjælp og gode råd og det er her de siger farvel.

Hotelbooster - Konferencen

Det er her de store penge tjenes på en gang. 200 pax i to dage - det er værd at løbe efter - men får du det hele med?

Hotelbooster - Frokosten

Frokostener ofte et mix af etter, toere og grupper. Nogle er businessgæster der holder møde og spiser. Andre skal bare ha' det overstået.

Hotelbooster - Værelset

Når gæsten er på sit værelse er der ikke meget du kan gøre. Værelsets størrelse, kvalitet og udsigt har naturligvis meget at sige - men du er ikke en del af regnestykket.

Hotelbooster - Aftensmaden

Der er mange gæstetyper at styre om aftenen. Single business traveller der måske keder sig alene og væk fra familien. Gruppen fra den store virksomhed - der har nok i eget selskab.

Hotelbooster - Baren

Alle gæster har brug for en øl. Alle gæster har hundrede kroner med, som de gerne vil spendere... Men gør du nok for at få dem til at købe?

Hotelbooster - Morgenmaden

Du kender det sikkert. Den korte periode mellem 07.30 og 09.00 hvor der bare er travlt - og ofte for lidt plads. I weekenden er det på samme måde - dog lidt senere.

Hotelbooster - Afrejsen

Det er slut. De skal hjem. De er checket ud...

Men har du gjort dit yderste? Har du imponeret dem ved receptionsskranken? Har du boostet morgenmaden, så de tænker "wow"?

Hotelbooster - Gensalg

Når gæsterne er rejst og konferencen er afsluttet, er jeg sikker på at du sender en mail. Der kan gæsterne rose jer, de kan brokke sig og de kan komme med anbefalinger til områder I kan forbedre.

Go’ Morgen Danmark

Playliste med Leon Birdi på Go’ Morgen Danmark:

Hotelbooster

Playliste med kapitlerne fra DVD’en Hotelbooster. Læs mere om Hotelbooster.

Mine nyeste podcasts

#45 - Den Moderne Sælger II

29/01/2018

Som Leon Birdi og Leif Carlsen var inde på i episode #38, er den moderne sælger nu om dage nødt til at mestre både de klassiske salgsdyder og social selling metodikken for at kunne skabe resultater. Det betyder også, at det ikke er enten eller med hensyn til social selling og klassisk salg – det er både og. Det handler om at kundernes købsproces har været under stor forandring i de seneste år. Den gennemsnitlige kunde tager i dag ca. 60 % af købsprocessen selv før han eller hun kontakter en sælger. Det handler derfor om, at den moderne sælger skal indretter sine salgsindsatser på en måde, at kunden gennem både social selling og content marketing indsatser finder frem til sælgeren, og når så først dialogen er skabt, så kan den moderne sælger tage over med de klassiske salgsdyder. Dette er igen temaet i denne episode #45, hvor Mr. Classic Sales a.k.a. Leon Birdi taler med Mr. Social Selling a.k.a. Leif Carlsen. Leon og Leif taler om hvordan du som en moderne sælger kan arbejde med at definere din salgsstrategi – både indenfor klassisk salg og social selling. Læs endnu mere om den nye måde at sælge på her: https://birdi.dk/blog/det-hele-hodet-jeg-aner-ikke-hvordan-jeg-skal-styre-mit-salg-mere/

#44 Eric Ziengs er gæst - om at booste salget via ambassadører

04/01/2018

Kunden som ambassadørDet kunne lyde som en ligegyldig frase, ligesom "kunden i centrum" - men Eric Ziengs er ikke manden der taler i fraser. Han er marketing-guru, kontant og tydelig i sit budskab... ...og så er han gæst i denne podcast nummer 44. Vi taler altså om kundeambassadører. Om de kunder der er så glade for dig, at de vil gøre nærmest alt for at hjælpe dig til at få endnu mere succes. Om de kunder der er så glade, tilfredse og loyale, at de burde lønnes som sælgere, fordi de tilfører penge i kassen. Det kan du høre I podcasten taler vi blandt andet om: Hvad er en ambassadør? Hvordan du kan identificere ambassadører? Hvad er det, der har gjort dem til ambassadører? Er ambassadører udelukkende kunder, som har købt? Hvor går grænsen mellem at bruge og udnytte en ambassadør? Mere fra podcastenEn ambassadør er en ekstraordinært tilfreds og loyal kunde - og i denne podcast får du inspiration til at gøre dine kunder til ambassadører. Influencer marketing er ikke det samme som ambassadører - det er direkte eller indirekte betalt omtale og gør slet ikke det samme for kunderne som den ægte ambassadør. Ambassadøren er med til at gøre din salgstragt mere effektiv. De påvirker andre kunder til at starte salgsprocessen længere nede i tragten   Vi taler også om, hvordan NPS - Net Promoter Score - er interessant når du skal skabe og identificere ambassadører. Hvad siger de om mig? Ud over Google Alerts er der et par services der kan hjælpe dig til at se, hvem der skriver hvad om dig: Talkwalker Alerts Overskrift.dk Rigtig go' fornøjelse!  

#43 Sælg mere ved at have styr på KPI'erne

15/10/2017

Key Performance Indicator... ...eller KPI i daglig tale kan lyde meget teknisk eller klogt. For klogt, måske. Men i virkeligheden er KPI'er bare en smart måde at gøre alt dit salgsarbejde gennemsigtigt på. Den gennemsigtighed skal ikke bruges til at slå medarbejderne oven i hovedet med. Den skal naturligvis bruges til at skabe overblik over tre ting: MulighederFx. hvor mange møder haft vi haft denne måned? Indsatser Fx. på hvor mange af disse møder har vi forsøgt et mersalg? Resultater Fx. hvad har vi solgt på de mersalgsforsøg? KPI'er kan naturligvis også bruges o produktionen, kundeservice og på alle andre funktioner der kan måles. Som Rasmus Brushøj fra Databoard siger: KPI' er et instrumentbræt som giver et overblik over virksomheden. I podcasten taler vi bla. om: Hvad er KPI'er? Hvorfor skal jeg kende mine KPI'er? Hvad skal jeg måle? Hvordan bruger jeg bedst den viden jeg får frem? Vi taler også om, hvorfor du ikke skal printe og hænge op. Vi taler om, hvorfor du skal bruge real-time data til at vise organisationens nøgletal på en skærm. Du kan også høre om, at du faktisk kan spare manpower ved at måle digitalt fx via Google Spreadsheets - og ikke kun via en tung Officepakke. Hvordan gør vi det selv?Rasmus Brushøj giver konkrete input om, hvordan han selv arbejder med KPI'er i sin virksomhed - og giver dig ideer til hvad du kan gøre i dit firma. Endelig taler vi om, hvad du kan gøre for at komme i gang med at bruge dine KPI'er til at skabe mere værdi i firmaet. God fornøjelse. Læs mere om at måle i denne populære artikel

Lyt til resten på Podcast siden.

Få et opkald fra Leon Birdi — helt uforpligtende

Share This