Videoer med Leon Birdi

Hvis du vil sælge mere og canvasse mindre...

...så er du kommet det rette sted hen. Hør min hurtige video fra min tur gennem Lyngby - og lad dig inspirere til at flytte dele af dit newbiz arbejde fra telefoncanvas til Social Selling.

Spring tilbudsfasen over!

Mange sælgere spænder ben for sig selv. Gør du også? Når du sidder i et salgsmøde, er det ikke altid klogt eller fornuftigt at sende et tilbud. I mange tilfælde kan du nemlig afslutte handlen med det samme - og det sparer dig for en lang tilbudsfase med opfølgning og spildtid. Her får du mine tips - som jeg naturligvis selv bruger.

Lær at sælge ved at kopiere Donald Trump - delvist...

Ham Trump med det underlige hår, de mærkelige holdninger til muslimer, mexicanere og kvinder - ham kan vi faktisk lære noget af. Jeg forholder mig ikke til indholdet i hans kommunikation - men til måden han kommunikerer på. Lær af ham her.

Mersalg. Så meget betyder 2% mere omsætning for din bundlinie

Mersalg er en gammel traver - men det er altid relevant at overveje hvordan en lille omsætningsvækst kan booste bundlinien. Se med og få inspiration, motivation og konkrete tips 🙂

Krydssalg er genialt! Men har du styr på det?

Vi taler meget om mersalg. Men begrebet krydssalg er faktisk mindst ligeså interessant. Se med her og få konkrete ideer til hvordan du selv kan øge virksomhedens omsætning - ved blot at huske et par gode spørgsmål...

Når salgsledelse ikke virker

De fleste salgschefer ved godt at sælgerne hverken er dovne eller dumme. På den anden side er der desværre er der mange situationer hvor tiltroen til sælgerne er for stor. Det sker fx når lederen beder om ny eller justeret adfærd. Sælgerne ved godt hvad de skal. De ved sikkert også hvor ofte de skal gøre det.

Har du styr på kunderejsen?

Det der med at booste din service behøver ikke at være så svært. Om du kalder det "at have styr på kunderejsen" eller "customer journey management" er ikke så vigtigt. Det vigtige er, at gøre det rette på det rigtige tidspunkt. Her får du et banalt men effektfuldt eksempel fra min hverdag + et par tips til hvad du selv kan gøre i din virksomhed.

Hvordan booker man møder i disse tider?

Det er ikke nemt med canvas - altså mødebooking. Det har det nu aldrig været - men der er sket noget i de seneste år... Google er nemlig blevet hvermands eje og det medfører at kunder i høj grad googler når de vil købe. Det medfører så igen, at de ikke er så interesseret i uopfordrede henvendelser fra sælgeren.

Mersalg - en case fra en ny kunde

Du sælger for 100 kroner. Hvad sker der hvis du i stedet kan sælge for fx 103 kroner? Hvad sker der med de tre kroner, når de rammer bundlinien? Og hvordan gør man? I denne video, hvor jeg roder rundt i matematikken (!) får du et par konkrete tips til dit eget mersalg...

Sælg - også når du holder ferie

Det er et evigt dilemma. Jeg vil gerne tjene penge - men jeg vil også holde ferie, ligge på stranden og hygge mig med familien. Løsningen er ret enkel: Du skal have en "content- plan" og det er nemmere end det lyder. Se med her og få inspiration til at sælge via blog, podcast og video.

Derfor skal du blogge...

Jeg har blogget i masser af år. Det koster intet - jeg kan genbruge mit indhold i nyhedsbreve og her på Youtube. Til gengæld får jeg mange kunder, fordi de åbenbart kan lide det de ser. Få lidt inspiration til at komme i gang med din egen ekspertblog.

Sådan kommunikerer du værdi når du sælger...

Scandlines er et dejligt firma. De bringer dig og mig sikkert til udlandet - men deres seneste "Hybridfærge reklame" er ikke skarp. Det kan du lære noget af lige her.

Amino Kundeklager Juni 2016

Sådan tackler du klager - før, under og efter... Denne video er lavet specielt til mine læsere på amino.dk - men andre er meget velkomne til at se med

Sådan holder ejendomsmægleren konkurrenterne væk

Der er mange der gerne vil have en del af din forretning. Som Uber der banker på Taxi's dør, er der opkomlinge, amatører, professionelle og mange andre, der udfordrer ejendomsmægleren anno 2016.

Social Selling Company + Leon Birdi: Vi taler om salg og social selling

Velkommen til vidcast #1 om salg og social selling.

Du er i selskab med Leon Birdi, http://www.birdi.dk og Leif Carlsen, http://www.socialsellingcompany.dk

LEON BIRDI ONLINE SALGSKURSUS - TEASER

Se en kort teaser fra mit kommende, on-line sagskursus.

Mødebooking. Et kursusmodul fra Leon Birdi's on-line salgskursus

Se et par minutters kursusintro fra min kursusrække om opsøgende salg. Kommer til efteråret 2015. Læs mere på leonbirdi.usefedora.com

Davids Faxe Kondi fra Statoil - god service!

David Birdi vinder Faxe Kondi fra Statoil. Du kan læse mit blogindlæg om den gode service her: http://www.amino.dk/blogs/leonbirdi/archive/2015/07/06/s-229-nemt-er-det-at-vende-et-lille-problem-til-en-sejr.aspx

Go’ Morgen Danmark

Playliste med Leon Birdi på Go’ Morgen Danmark:

Hotelbooster

Playliste med kapitlerne fra DVD’en Hotelbooster. Læs mere om Hotelbooster.

Mine nyeste podcasts

En pose blandet salgsguf

27/09/2016

En podcast skal ikke altid være strømlinet. I dag er vi i
mix-mode og har talt om en række emner der sikkert har din
interesse, hvis du arbejder med salg og salgsledelse. Her er
emnerne:

• Forandringsparathed som sælger
• Service
• Salgsledelse
• Nørden som sælger
• Hvorfor skal du bruge dit personlige LinkedIn netværk i
virksomhedens interesse?
• Rabatter
• Dur telefonsalg overhovedet mere?
• Hvordan du kommer forbi gatekeepers
• Sådan holder du energien oppe i salget
Det er igen Leon Birdi fra birdi.dk og Leif Carlsen fra Social Selling
Company der har været i studiet. Denne gang i vor hidtil
længste podcast - perfekt til turen tværs over landet på vej til
spændende møder.

Lytterne spørger - vi svarer. Salg og service - få et boost!

27/09/2016

Velkommen til endnu en fed podcast med Social Selling Co. og Leon Birdi Hver måned - og nogle gange hyppigere - podcaster vi om spændende emner i kategorien "salg" og "social selling".   Denne gang taler vi bla. om: Sådan strukturerer du ugen så du bliver en mere effektiv sælger Drop de interne møder og sælg mere! Hvornår er det bedst at ringe canvas? Hvordan behandler - og forebygger - du indvendinger? Når der kun er et par minutter til at lukke salget... Hvad gør du så? Sådan generere du leads via de sociale medier ...og meget mere. Alle disse relevante emner har vi fået takket været vores ihærdige og trofaste følgere på Facebook og via Linkedin Vil du hellere se vores podcast som video? Det fixer vi. Kig her: God fornøjelse - og tak fordi du lytter med!

Lytterne spørger - vi svarer. Del II

27/09/2016

Velkommen til endnu en fed podcast med Social Selling Co. og Leon Birdi Hver måned - og nogle gange hyppigere - podcaster vi om spændende emner i kategorien "salg" og "social selling".   Denne gang taler vi bla. om: Derfor skal du skræve færre tilbud! Derfor skal du ikke maile alle dine tilbud Hvordan Facebook kan benyttes på en konstruktiv måde Hvordan du skaber værdi for kunden via de sociale medier Hvordan du motiverer dine sælgere til at blive ved og ved og ved... ...og meget mere. Alle disse relevante emner har vi fået takket været vores ihærdige og trofaste følgere på Facebook og via Linkedin God fornøjelse - og tak fordi du lytter med!    

Lyt til resten på Podcast siden.

Få et opkald fra Leon Birdi — helt uforpligtende

Gratis e-bog om møde-booking

Gratis e-bog om møde-booking

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få en gratis e-bog om mødebooking.

 

Du får også en gang imellem et nyhedsbrev med gode tips og tricks til at forbedre dit salg i din virksomhed.

Tak for din tilmelding. Kig i din indbakke for mere information og din gratis e-bog!

Share This