Pellegrino = rigdom!
What? Er Leon Birdi nu blevet vand-med-brus-sælger?Nej, men jeg har lige en sjov case fra den virkelige verden:Vi er på en italiensk restaurant i København. Tjenerens procedure er:1. Gæsten ankommer2. Seating3. Menu udleveres4. Bestilling5. Drikkevarer serveres6. Postevand i pæne flasker placeres på bordetosv.Find en kæmpefejl! Eller to...
OK. Første fejl er at vente til trin 5 med at servere drikkevarer. De skal på bordet asap efter seating - behøver jeg at skrive mere om "drikkeminutter"?Næste fejl: Postevand - gratis - på bordet! Av!Vi justerede:1. Gæsten ankommer2. Seating3. Drikkevarer sælges + "ønsker I vand med eller uden brus?"osv.Den første aften solgte de for DKK 1.000 mere Pellegrino/Panna. Uden moms er det DKK 800. Det giver en fortjeneste på DKK 600. 360 dage om året. De har fem restauranter...Det er mange penge.Hvad gør I efter seating?Kan du gøre det samme i en hotelrestaurant? I din café? I baren?