fbpx

Om Leon Birdi

En af Danmarks absolut dygtigste undervisere inden for forretningsudvikling

Leon Birdi - Lad os tage en snak

Leon Birdi er anerkendt som én af Danmarks absolut dygtigste undervisere inden for forretningsudvikling. Han er uddannet fra konsulentfirmaet Cultivator og har fået sine erfaringer hos bla. Avis Biludlejning og en række it-virksomheder.

Vort fokus er at hjælpe virksomheder med at nå deres salgsmål.
Hvis du tænker, at I går glip af forretning på grund af menneskelige faktorer, så hjælper vi med at finde årsager. Det betyder at du får afklaring og et endnu bedre beslutningsgrundlag.

Jeres produkter og strategier blander vi os ikke i. Men vi blander os meget i årsagerne til at I ikke altid når jeres mål. Så vi tilfører motivation og konkret viden – og vi hjælper jer med at eksekvere.

Planen er på plads
Ofte er kulturen og adfærden ikke. Vi tilfører den viden og motivation der skal til for at I kommer i mål.

Hvis kulturen driller, kan vi hjælpe med at påvirke organisationens meninger og holdninger, så I nemmere kommer videre.

Du får konkrete anbefalinger til hvordan I kommer i mål – og vi hjælper dig til at justere, eksekvere og justere igen.

Vi er specialister i at afkode planer og omsætte dem til konkrete handlinger. Måden vi gør det på, er at vi motiverer, træner, følger op og justerer adfærd og holdninger indtil handlingerne bliver en del af jeres kultur.

Vi blander os ikke i din strategi – til gengæld puffer vi til jeres kultur – og til jeres adfærd – indtil kulturen understøtter strategien optimalt.

Kunder
Vi har løst opgaver for mange virksomheder. Alt fra Atea, Legoland og Carlsberg til Finansministeriet, Søfartsstyrelsen og kommuner.

Fokuset er altid værdi for kunden. Derfor køber du ikke timer – du køber muligheden for at få en bedre bundlinie.

Læs mere
Leon Birdi blogger om salg hos bla. Business Danmark, Computerworld og hos Amino. Du er velkommen til at læse med her:

Business Danmark – InBusiness Blog

Computerworld – Klumme

Amino – Ekspertblog

Få et opkald fra Leon Birdi — helt uforpligtende

  Mine nyeste podcasts

  #45 - Den Moderne Sælger II

  29/01/2018

  Som Leon Birdi og Leif Carlsen var inde på i episode #38, er den moderne sælger nu om dage nødt til at mestre både de klassiske salgsdyder og social selling metodikken for at kunne skabe resultater. Det betyder også, at det ikke er enten eller med hensyn til social selling og klassisk salg – det er både og. Det handler om at kundernes købsproces har været under stor forandring i de seneste år. Den gennemsnitlige kunde tager i dag ca. 60 % af købsprocessen selv før han eller hun kontakter en sælger. Det handler derfor om, at den moderne sælger skal indretter sine salgsindsatser på en måde, at kunden gennem både social selling og content marketing indsatser finder frem til sælgeren, og når så først dialogen er skabt, så kan den moderne sælger tage over med de klassiske salgsdyder. Dette er igen temaet i denne episode #45, hvor Mr. Classic Sales a.k.a. Leon Birdi taler med Mr. Social Selling a.k.a. Leif Carlsen. Leon og Leif taler om hvordan du som en moderne sælger kan arbejde med at definere din salgsstrategi – både indenfor klassisk salg og social selling. Læs endnu mere om den nye måde at sælge på her: https://birdi.dk/blog/det-hele-hodet-jeg-aner-ikke-hvordan-jeg-skal-styre-mit-salg-mere/

  #44 Eric Ziengs er gæst - om at booste salget via ambassadører

  04/01/2018

  Kunden som ambassadørDet kunne lyde som en ligegyldig frase, ligesom "kunden i centrum" - men Eric Ziengs er ikke manden der taler i fraser. Han er marketing-guru, kontant og tydelig i sit budskab... ...og så er han gæst i denne podcast nummer 44. Vi taler altså om kundeambassadører. Om de kunder der er så glade for dig, at de vil gøre nærmest alt for at hjælpe dig til at få endnu mere succes. Om de kunder der er så glade, tilfredse og loyale, at de burde lønnes som sælgere, fordi de tilfører penge i kassen. Det kan du høre I podcasten taler vi blandt andet om: Hvad er en ambassadør? Hvordan du kan identificere ambassadører? Hvad er det, der har gjort dem til ambassadører? Er ambassadører udelukkende kunder, som har købt? Hvor går grænsen mellem at bruge og udnytte en ambassadør? Mere fra podcastenEn ambassadør er en ekstraordinært tilfreds og loyal kunde - og i denne podcast får du inspiration til at gøre dine kunder til ambassadører. Influencer marketing er ikke det samme som ambassadører - det er direkte eller indirekte betalt omtale og gør slet ikke det samme for kunderne som den ægte ambassadør. Ambassadøren er med til at gøre din salgstragt mere effektiv. De påvirker andre kunder til at starte salgsprocessen længere nede i tragten   Vi taler også om, hvordan NPS - Net Promoter Score - er interessant når du skal skabe og identificere ambassadører. Hvad siger de om mig? Ud over Google Alerts er der et par services der kan hjælpe dig til at se, hvem der skriver hvad om dig: Talkwalker Alerts Overskrift.dk Rigtig go' fornøjelse!  

  #43 Sælg mere ved at have styr på KPI'erne

  15/10/2017

  Key Performance Indicator... ...eller KPI i daglig tale kan lyde meget teknisk eller klogt. For klogt, måske. Men i virkeligheden er KPI'er bare en smart måde at gøre alt dit salgsarbejde gennemsigtigt på. Den gennemsigtighed skal ikke bruges til at slå medarbejderne oven i hovedet med. Den skal naturligvis bruges til at skabe overblik over tre ting: MulighederFx. hvor mange møder haft vi haft denne måned? Indsatser Fx. på hvor mange af disse møder har vi forsøgt et mersalg? Resultater Fx. hvad har vi solgt på de mersalgsforsøg? KPI'er kan naturligvis også bruges o produktionen, kundeservice og på alle andre funktioner der kan måles. Som Rasmus Brushøj fra Databoard siger: KPI' er et instrumentbræt som giver et overblik over virksomheden. I podcasten taler vi bla. om: Hvad er KPI'er? Hvorfor skal jeg kende mine KPI'er? Hvad skal jeg måle? Hvordan bruger jeg bedst den viden jeg får frem? Vi taler også om, hvorfor du ikke skal printe og hænge op. Vi taler om, hvorfor du skal bruge real-time data til at vise organisationens nøgletal på en skærm. Du kan også høre om, at du faktisk kan spare manpower ved at måle digitalt fx via Google Spreadsheets - og ikke kun via en tung Officepakke. Hvordan gør vi det selv?Rasmus Brushøj giver konkrete input om, hvordan han selv arbejder med KPI'er i sin virksomhed - og giver dig ideer til hvad du kan gøre i dit firma. Endelig taler vi om, hvad du kan gøre for at komme i gang med at bruge dine KPI'er til at skabe mere værdi i firmaet. God fornøjelse. Læs mere om at måle i denne populære artikel

  Lyt til resten på Podcast siden.

  Share This